tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοθράς: “Μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες”

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Ευθύμης Κοθράς, φιλοξενήθηκε από τον Μενέλαο Σεβαστιάδη στην εκπομπή “Άκου τι έκανες” του επίσημου διαδικτυακού ραδιοφώνου της ΕΟΚ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το νέο και φιλόδοξο πρότζεκτ της ομάδας μας, για τις ακαδημίες του Φιλίππου και φυσικά τις προσωπικές του προσδοκίες.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το αν έχει “σκοτώσει” τον παίκτη μέσα του: “Εδώ και πολύ καιρό. Κανονικά εδώ και δύο χρονιά ήταν να παρθεί η απόφαση αυτή, το να γίνω προπονητής στην πρώτη ομάδα, αλλά τελικά έγινε φέτος. Το ‘χω ξεκαθαρίσει μέσα μου, δεν έχω κανένα κίνητρο να παίξω, ‘άδειασα’ τελείως, το ταβάνι το ‘ξεχείλωσα’ όσον αφορά το χρόνο και τώρα με το μυαλό πιο συνειδητοποιημένο ξεκινάμε την προπονητική μας καριέρα όσο μπορούμε”.

Για το πλάνο του συλλόγου: “Έχουμε μια διαδοχή, είχαμε την απώλεια του Δημήτρη Γκίμα. Έχει μείνει ο Ηλίας Λαζός και θα προσθέσω και τον Γιάννη Στεργίου που κι αυτός έχει αρκετά χρόνια στην ομάδα και τη βοηθάει πάρα πολύ. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο σιγά σιγά, να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο, νεανικό. Η ομάδα αποτελείται από τρία έμπειρα παιδιά και οι υπόλοιποι είναι κάτω των 25 ετών. Μέσα σ’ αυτήν τη διαδικασία, θέλουμε να στήσουμε κάτι καλό και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για τους φετινούς στόχους του Φίλιππου Βέροιας: “Βλέποντας σιγά σιγά όλες τις ομάδες, βλέπουμε ότι μπορούμε να τοποθετηθούμε κάπου καλύτερα. Νομίζω ότι το θέμα της παραμονής, σύμφωνα μ’ αυτό που έχουμε δείξει, θα το ξεπεράσουμε γρήγορα. Θέλουμε να κοιτάμε λίγο πιο πάνω, θα δούμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Ναι μεν οι άλλες ομάδες έχουν δυνατά μπάτζετ και ρόστερ, αλλά κι εμείς σαν ομάδα παρουσιάζουμε ομαδικό πνεύμα και πολλές φορές αυτό μπορεί ν’ ανταγωνιστεί μια ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ όλα τα παιχνίδια. Πρέπει η ομάδα φέτος να κάνει πρωταθλητισμό, ασχέτως αν μπορέσει να μπει στα play-offs ή πάει παραπάνω”.

Για τις ακαδημίες του Φίλιππου: “Τις ακαδημίες του Φίλιππου τις έχει αναλάβει ο Χρήστος Κουρουζίδης που ‘ταν πέρυσι στο ανδρικό. Υπάρχει ‘σύνδεση’ ανδρικής ομάδας και ακαδημίας και σίγουρα όταν υπάρχουν παιδιά 19-20 χρονών που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή να παίζουν βασικοί στην ανδρική ομάδα, είναι ένα έξτρα κίνητρο για τα παιδιά της ακαδημίας να συνεχίσουν στο μπάσκετ και ν’ αναπτύσσονται. Εμείς εκεί ποντάρουμε, σιγά σιγά να ‘ενώσουμε’ την ακαδημία με το ανδρικό τμήμα και να μπορούμε ν’ ‘αντλούμε’ παίκτες απ’ την ακαδημία”.

Για τους προσωπικούς του στόχους ως προπονητής: “Εγώ θεωρούμαι καθαρά επαγγελματίας αυτήν τη στιγμή, ασχολούμαι με την προπονητική. Θέλω να το αναπτύξω όσο μπορώ. Έχω πλάνο, έχω νοοτροπία πάνω στο πώς θέλω να τοποθετηθώ. Θα δείξω τι δουλειά μου, τι μπορώ να κάνω και θέλω να το συνεχίσω, αν μπορώ φυσικά”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69