tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική νίκη του Φιλίππου επί της Νίκης Βόλου

Πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Φίλιππου με “άρωμα” Β’ εθνικής. Το απόγευμα του Σαββάτου, το νεανικό σύνολο του Ευθύμη Κοθρά φιλοξένησε τη Νίκη Βόλου στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”, σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, αλλά εν τέλει υψηλής έντασης.

Αυτό μαρτυρά και το τελικό σκορ με τον Φίλιππο Βέροιας να είναι ο τελικός νικητής με 79-77 και τους δύο προπονητές να συνεχίζουν τις δοκιμές. Το σκορ ήταν συνεχώς εναλλασσόμενο και οι ομάδες κλήθηκαν να διαχειριστούν απαιτητικές καταστάσεις, όπως οι μικροτραυματισμοί που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και η διαφορά που χρειάστηκε να καλύψουν κι οι δυο τους.

Η νέα φιλοσοφία του Φιλίππου φαίνεται να αποδίδει “καρπούς” και εντός του παρκέ παρουσιάστηκαν αρκετά θετικά στοιχεία. Φυσικά, ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκει τα “πατήματα” που θέλει.

Στα ευχάριστα του παιχνιδιού και η παρουσία φιλάθλων στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, οι οποίοι πήραν μια πρώτη “γεύση” από το τι θα δουν στη διάρκεια της σεζόν.

Απομένει ένα φιλικό με τον ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς την Τετάρτη, πριν το 2ο τουρνουά “Δημήτριος Γκίμας” (1-2 Οκτωβρίου) και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 37-43, 53-42, 79-77

Φίλιππος Βέροιας (Ευθύμης Κοθράς): Δήμαλης 21, Μπένας 20, Νικάι 5, Κάτζος 7, Ελευθεριάδης 8, Κωνσταντινίδης 9, Ιγγλέζος 11, Αποστολίδης 13, Ξενιτίδης 14

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69