tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοθράς: “Θέλω η ομάδα να μπει σε διαδικασία πρωταθλητισμού”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Ευθύμης Κοθράς, φιλοξενήθηκε στο επίσημο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Με “οικοδεσπότες” τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Μαρίνο Πρίντεζη, στην εκπομπή “Άκου τι έκανες”, η “σημαία” του Φιλίππου, μίλησε για τη μετάβαση του από παίκτης σε προπονητής, για τους στόχους του Φιλίππου και το πλάνο που θα ακολουθήσει με την ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ: «Η αλήθεια είναι ότι με πλησίασαν αρκετές ομάδες εδώ από τη Θεσσαλονίκη και από εθνικές κατηγορίες και από τοπικό, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, το κίνητρό μου είναι μηδέν. Τοποθετήθηκα όσο μπόρεσα επαγγελματικά και το ευχαριστήθηκα. Από ‘κει και πέρα, ερασιτεχνικά θα το δω μόνο σαν χόμπι, να πάω να παίξω με φίλους».

Για το αν έχει «σκοτώσει» τον παίκτη μέσα του: «Η αλήθεια είναι ότι το προετοίμαζα χρόνια, γιατί τα τελευταία χρόνια στην ουσία έπαιζα σαν προπονητής και όχι σαν παίκτης, οπότε πρόλαβα εδώ και κάνα δυο χρόνια να «σκοτώσω» τον παίκτη μέσα μου. Μπορώ να πω ότι θα είμαι προπονητής κανονικά, επίσημα».

Για τη φιλοσοφία του ως προπονητής: «Είχαμε κάνει μια προετοιμασία και είχαμε πει να περάσει η περσινή χρονιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και τη φετινή ν’ αναλάβω, όπως κι έγινε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να «πατήσουμε» πάνω στο παλιό σχέδιο της ομάδας, γιατί την τελευταία χρονιά το είδαμε κάπως πιο «επαγγελματικά» και το πληρώσαμε. Αυτή η ομάδα τόσα χρόνια πορευόταν με το οικογενειακό κλίμα που είχε αναπτύξει. Πρωταρχικός μου στόχος φέτος είναι να κάνω μια ομάδα να συμπεριφέρεται σαν οικογένεια, ο ένας να παίζει για τον άλλον, να το ευχαριστιόμαστε, η διοίκηση να το στηρίζει αυτό και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει».

Για το στόχο της ομάδας: «Δεν πάμε τόσο για άνοδο. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να κάνουμε φέτος «κορμό», να ενσωματώσουμε παιδιά απ’ την ακαδημία. Έχουμε ήδη το Θανάση Νικάι και το Χρήστο Πολυμένη και τα υπόλοιπα παιδιά που θα έχουμε φέτος, εκτός από δύο αθλητές άνω των 30, είναι 21-23. Θα κρατήσουμε έναν «κορμό» έξι παιδιών και με αυτά θα πορευτούμε και την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε με μικρές προσθήκες να μπούμε πιο δυνατά για πρωταθλητισμό και να έχουμε βάσιμες ελπίδες ν’ ανεβούμε».

Για το πλάνο που έχουν βάλει στην ομάδα: «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος θέλω η ομάδα να μπει σε διαδικασία πρωταθλητισμού. Δεν είναι αυτοσκοπός να πάρουμε το πρωτάθλημα, απλά σαν προπονητής θέλω να δουλέψω τα παιδιά που έχω φέτος, να είναι όλοι καλύτεροι παίκτες του χρόνου και να δουλέψουν σε μια ομάδα που θα λειτουργεί επαγγελματικά. Αυτό το μοτίβο προσπαθούμε να κάνουμε, να έρθει δηλαδή κάποιος στο Φίλιππο και να ξέρει ότι θα γίνει και σωστή δουλειά και θα βελτιωθεί ο παίκτης».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69