tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας στο τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 29/7 ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική σαιζόν 2021-22.  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΙΜΩΝ 
SILVER : 50 €

GOLD VIP : 100 € 

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ : 30 €

Η κάρτα διαρκείας εξασφαλίζει στον κάτοχό της την είσοδο σε όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, το Κύπελλο Ελλάδας και τους ενδεχόμενους φιλικούς αγώνες ή τουρνουά που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.  Ως ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος έχει οριστεί από την ΕΟΚ η 16η Οκτωβρίου.

Ως διοικούσα επιτροπή κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την ποιοτική στελέχωση της ομάδας και την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, όπως αυτό προδιαγράφεται. Καθώς είναι εξαιρετικά αβέβαιο αν θα κυκλοφορούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες (άρα πιθανόν η είσοδος στο γήπεδο ή η ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα μέσω YouTube θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ στους κατόχους καρτών διαρκείας), καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού και του μπάσκετ για ακόμα μια φορά να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να προβούν στην προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας τους.  Η κίνηση αυτή, εκτός από σημειολογική ένδειξη στήριξης της ομάδας μας, αποτελεί και μια πολύ σημαντική ένεση οικονομικής ενίσχυσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο στο γήπεδο θα ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι εκάστοτε όροι και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται με απόφαση της Πολιτείας τη δεδομένη χρονική στιγμή και για τους οποίους θα σας κρατάμε ενήμερους.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Κατάστημα ΟΧΕΤΤΕ, Βενιζέλου 7, Βέροια. 2331060977
Κατάστημα ΒΕΝΕΤΤΟΝ, Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557

Περισσότερες πληροφορίες στο 6932335069 (κο Λαζό Ηλία)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69