Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ετοιμάζουν επιστολή για την ΕΟΚ οι ομάδες της Α2

Η Πολιτεία άναψε το πράσινο φως στην Ελληνική Ομοσπονδία, αυτή έδωσε την άδεια στις ομάδες της Α2 να επιστρέψουν στο γήπεδο για προπονήσεις, με τον ΠΣΑΚ, από τη μεριά του, να δεσμεύεται ότι θα καλύψει το κόστος των rapid tests για τους πρώτους δύο μήνες. Καλά όλα αυτά. Δεν σημαίνουν όμως απαραίτητα ότι οι ομάδες της Α2 θα πατήσουν άμεσα τα παρκέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, οι 8-9 από τις 14 ομάδες της Α2 αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για τη συνέχιση της σεζόν. Ποιο θα είναι λοιπόν το επόμενο βήμα τους;

Οι συγκεκριμένες ομάδες σκοπεύουν να στείλουν (πιθανότατα την Τετάρτη 24/2) επιστολή στην ΕΟΚ, μέσω της οποίας θα ζητούν από την Ομοσπονδία αφενός να εγγυηθεί ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα (δεν θα μείνουν δηλαδή μόνο στις προπονήσεις) και αφετέρου ότι θα έχουν την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των μετακινήσεων, των διαιτητών και της γραμματείας, καθώς και των rapid tests, πέραν των πρώτων δύο μηνών, που έχει δεσμευτεί να καλύψει ο ΠΣΑΚ.

Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη επιστολή θα πρόκειται για υπενθύμιση όσων ζητούσαν οι ομάδες της Α2 και με αυτήν που έστειλαν στην ΕΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ακόμα όμως δεν είχε δοθεί η άδεια για προπονήσεις.

Η μόνη διαφορά έγκειται στις ομάδες που αναμένεται να υπογράψουν την εν λόγω επιστολή. Τον Ιανουάριο το έκαναν οι 12 από τις 14 -εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Πανερυθραϊκό. Αυτή τη φορά αναμένεται να είναι λιγότερες...

Πηγή: https://www.basketblog.gr/

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69