tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κρούσμα κορονοϊού στο τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, με αφορμή την εύρεση θετικού κρούσματος COVID-19 σε μέλος της, ανακοίνωσε τα εξής:

"Από την πρώτη στιγμή, με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης και σε άμεση συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, την ΕΟΚ και όλους τους αρμόδιους φορείς, υποβάλαμε στα απαραίτητα μοριακά τεστ τα μέλη της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος τα οποία, σύμφωνα με την ιχνηλάτηση, θεωρήθηκαν «ύποπτες» επαφές. Ταυτόχρονα, αν και δεν μας υποδείχθηκε κάτι τέτοιο από τους αρμόδιους φορείς, η ομάδα μας σταμάτησε οικειοθελώς τις προπονήσεις για 2 μέρες (Τρίτη & Τετάρτη) για εντελώς προληπτικούς λόγους.

Με χαρά και ανακούφιση ανακοινώνουμε ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη μας ήταν ΟΛΑ αρνητικά και άρα, από αύριο κιόλας (Πέμπτη), η ομάδα μπαίνει πάλι στο γήπεδο για τη συνέχεια της προετοιμασίας της εν´όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας στο Παγκράτι την Κυριακή 13/09.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο, ότι η τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελεί για την ομάδα μας απόλυτη προτεραιότητα σε ΟΛΕΣ τις προπονήσεις, ΟΛΩΝ των τμημάτων μας, ανδρών και γυναικών, σε ΟΛΕΣ τις ηλικιακές βαθμίδες. Επίσης, να ενημερώσουμε ότι, όσοι εξ ημών παρίστανται στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μας, φοράνε πάντα μάσκες και τηρούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Και τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η ανδρική μας ομάδα ήταν από τις πρώτες που υπέβαλλε, με δικά της έξοδα, όλο το αγωνιστικό και προπονητικό team σε μοριακό έλεγχο κορονοϊού, παρότι δεν είναι υποχρεωτικός, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της στις 20 Αυγούστου.

Επειδή η «λάσπη» και η «κλειδαρότρυπα» στην Ελλάδα είναι πολύ διαδεδομένα σπορ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους όψιμους κιτρινιστές που βάλθηκαν να διασπείρουν κακοήθειες ότι, δυστυχώς γι αυτούς, τα πρωτόκολλα τηρήθηκαν με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια και σοβαρότητα και με πλήρη συναίσθηση της κατάστασης. Απλά, επειδή ο χειμώνας θα είναι για όλους μακρύς και πιθανόν, αν και το απευχόμαστε σφόδρα, πολλοί θα βρεθούν στη θέση μας μέσα στη χρονιά, είμαστε αλήθεια πολύ περίεργοι να δούμε πως θα δράσουν αυτοί σε μια αντίστοιχη περίσταση. Είναι το γνωστό «εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις» ή αλλιώς «μην κρίνεις για να μην κριθείς»…..".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69