tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος στους Αετούς

Με..φόρα από τις μεταγραφές των Ευθύμη Τσακαλέρη και Αλέξανδρου Μαστροδήμου συνεχίζουν οι Αετοί Βέροαις, που εντάσσουν στο δυναμικό τους και τον Σωτήρη Μπουρδάνο.

Για τον 34χρονο Ημαθιώτη guard, ύψους 1.92 δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν από το μπασκετικό του βιογραφικό, αποδεικνύουν του λόγο το αληθές.

Σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί, έχει αφήσει το στίγμα του και για το λόγο αυτό η διοίκηση των Αετών Βέροιας ξεκίνησε από νωρίς να επιδιώκει τις επαφές μαζί του, ολοκληρώνοντας σήμερα και τυπικά την ένταξη του στο ρόστερ.

Προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στην Αχαγιά, με την οποία κατέκτησε στο τέλος την άνοδο στη Β Εθνική, με τον ίδιο να μιλά με σχετική ανάρτηση για μια εξαιρετική εμπειρία αλλά και για σπουδαίους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Πολύ παραγωγική ήταν και η χρονιά του στη Β Εθνική με το Στρατώνι, όπου κατέγραψε μ.ο. 10.7 πόντους και με τα 46 εύστοχα τρίποντα του, προσέδωσε ποιότητα και αποτελεσματικότητα στον σύλλογο της Χαλκιδικής.

Στη Β Εθνική αγωνίστηκε και με τη φανέλα του ΑΟ Κορωπίου, όπου επίσης είχε μια πολύ παραγωγική χρονιά, ενώ έχει εμπειρία και από το γερμανικό μπάσκετ καθώς έπαιξε στη Westfalen Mustangs, όπου είχε μέσο όρο 12.9 πόντους και 9.1 ασίστ

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Παγκρατίου, σε μια ακόμη χαρακτηριστική σεζόν του, όπως επίσης και των Μαχητών Δόξας Πεύκου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Σημαδιακή ήταν ωστόσο η παρουσία του στον Δούκα, όπου κατέγραψε δύο σπουδαίες διακρίσεις. Αρχικά ήταν ο δεύτερος σκόρερ στο σύνολο της Β Εθνικής, με 496 πόντους (20,6 κατά μ.ο.) ενώ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, «έσπασε το φράγμα» των 1.000 πόντων στα γήπεδα της κατηγορίας!

Πριν τον Δούκα, φόρεσε τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής και παλαιότερα του Πιερικού Αρχέλαου, σε μια εξαιρετική επίσης σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, όπως επίσης και των ΚΑΟΔ (Α2) και ΜΕΝΤ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69