tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με αισιοδοξία αλλά και παράπονα ξεκινά το πρωτάθλημα ο Φίλιππος

filippos basket1

Με πίστη για μια καλή σεζόν αλλά και με παράπονα που πηγάζουν από την αντιμετώπιση του φιλάθλου κόσμου της Βέροιας, ετοιμάζεται να ριχθεί στην μάχη του πρωταθλήματος ο Φίλιππος. Την Τετάρτη το απόγευμα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες παραχώρησαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν τόσο νέα σεζόν που έρχεται όσο και για το περσινό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης χαρακτήρισε την περσινή χρονιά δύσκολη, από την οποία όμως διδάχθηκαν πολλά οι Βεροιώτες. 'Δεν βγήκε η χρονιά όπως θα θέλαμε επειδή κάποιες επιλογές μας δεν βγήκαν. Στόχος μας φέτος ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και ανταγωνιστική. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, μάθαμε όμως πολλά» είπε ο κ. Τραπεζανλίδης.

Μιλώντας για το χτίσιμο της φετινής ομάδας, ο κ. Τραπεζανλίδης σημείωσε ότι φέτος η διοίκηση της Βεροιώτικης ομάδας είχε μεγαλύτερη υπομονή, απέφυγε τις κινήσεις εντυπωσιασμού, μέτρησε τις δυνάμεις κι έκανε σωστές επιλογές. «Η χρονιά είναι κομβική. Στόχος μας να παραμείνει η ομάδα στην Α2 για να καθιερωθεί και αν μας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Με κινήσεις όμως 2-3 ανθρώπων, δεν μπορεί μια διοίκηση να κάνει το κάτι παραπάνω» σημείωσε ο πρόεδρος του Φιλίππου.

Σχολιάζοντας την τελευταία αναφορά του, ο κ. Τραπεζανλίδης εξέφρασε και τα παράπονά του. «Περιμένουμε περισσότερη στήριξη από την κοινωνία. Στο κύπελλο δείξαμε δυναμική αλλά το γήπεδο ήταν άδειο. Δεν μας στήριξε ούτε χορηγικά η πόλη. Δεν βρήκαμε ανάλογη ανταπόκριση. Θεωρώ ότι κάναμε κάτι μεγάλο αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Τι να κάνουμε; Να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια; Θέλουμε να χτίσουμε έναν σύλλογο που θα είναι πόλος έλξης για τους επιχειρηματίες της πόλης κι όχι να βάζουμε έναν σκασμό χρήματα. Έχουμε δυο τμήματα στις μεγάλες κατηγορίες (μπάσκετ, χάντμπολ) και οικονομικά ξεκινάμε από το μηδέν, χωρίς εξασφαλισμένα έσοδα» είπε ο κ. Τραπεζανλίδης και ευχαρίστησε τον δήμο Βέροιας για την στήριξη.

filippos basket2

Για τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ Ηλία Λαζό, το καλοκαίρι ήταν σύνθετο. «Έπρεπε να μην επαναλάβουμε τα περσινά λάθη. Δεν υπήρχε τέτοιο περιθώριο. Κάναμε μια ομάδα με άρτιες επιλογές με γνώμονα την χημεία. Το κύπελλο ήταν ένα ταξίδι αναψυχής. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Στόχος η γρήγορη παραμονή. Η ομάδα θα ματώνει την φανέλα. Είμαστε μια παρέα που μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Φέτος είναι κρίσιμη χρονιά. Αν μείνουμε, το καλοκαίρι θα χτίσουμε την ομάδα πάνω σε άλλες βάσεις. Φέτος θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε θέαμα που θα αρέσει στον κόσμο» σημείωσε ο κ. Λαζός.

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας είπε ότι ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα έχει πέσει και οι παίκτες διψούν για διάκριση. «Αυτή η ομάδα ταιριάζει περισσότερο στην φυσιογνωμία που θέλουμε να δώσουμε. Στόχος μας είναι η παραμονή. Εάν οι παίκτες συνεχίσουν να δουλεύουν όπως τώρα και παραμείνουμε οικογένεια, θα παρουσιάσουμε πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική» είπε. Ο τεχνικός του Φιλίππου τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους παίκτες άλλων ομάδων, είναι συγκεντρωμένοι και θα διεκδικήσουν όλα τα παιχνίδια. «Θα είναι δύσκολη χρονιά. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην κατηγορία» σημείωσε.

Για τον κ. Γκίμα, ο Φίλιππος δεν πρέπει να χάσει το κεκτημένο της Α2 και πρόσθεσε ότι αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι να ματώνουν την φανέλα. Για το ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν περισσότεροι Βεροιώτες παίκτες, ο κ. Γκίμας είπε ότι το πρωτάθλημα είναι επαγγελματικό κι όχι ακαδημιών.

Για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Γκίμας τόνισε ότι πάει στο Ηράκλειο να παίξει χωρίς άγχος σε μια ισχυρή έδρα κόντρα σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Α1. Σε αυτό το ματς, ο Φίλιππος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τριχόπουλο και τον Λετονό Αμπέλε που δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Γκίμα, Χρήστος Μπλατσιώτης εξέφρασε την ευχή να τελειώσει η σεζόν με τα στελέχη της ομάδας υγιή, ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην τεχνική ηγεσία, τόνισε ότι ο Φίλιππος έχει και καλούς παίκτες και καλά παιδιά για να χτίσει την ομάδα που θέλει και τέλος ζήτησε από τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια του Φιλίππου.

Οι παίκτες από την πλευρά τους ευχήθηκαν να μείνουν υγιής, ζήτησαν την βοήθεια των φιλάθλων και υποσχέθηκαν ότι σε κάθε ματς θα παλεύουν για τη νίκη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69