tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακοίνωσε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ ο Φίλιππος

basket

Ο Α.Σ. «Φίλιππος Βεροίας» - Basketball σε συνεργασία με τον σύλλογο "Πρωτοβουλία για το Παιδί", συνδιοργανώνουν φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Φιλίππου Βεροίας και του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ Μακροχωρίου και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Σωματείων, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί".

"Καλούμε τους φίλους τους μπάσκετ, αλλά και όλους τους φίλους και υποστηρικτές του έργου του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το παιδί", να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η γενική είσοδος είναι 5€. Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της ίδιας συνεργασίας, ο Α.Σ. Φίλιππος – τμήμα μπάσκετ, διαθέτοντας τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σαιζόν, θα αποδίδει μέρος των εσόδων στην Πρωτοβουλία για το Παιδί" αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάθεση Εισιτηρίων

1. Κατάστημα ΟΧΕΤΤΕ Βενιζέλου 7, Βέροιας

Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται και από την Πρωτοβουλία για το Παιδί, από τις εξής θέσεις:

1.Γραφείο Προέδρου, Ανοίξεως 19, τηλ. 23310-29571 και

2. Κέντρο Αναφοράς, πλατεία Ζωγιοπούλου 3, τηλ. 23310-72303.

Ευχαριστήρια σε Παράγοντες για την διεξαγωγή του φιλικού

Η Πρωτοβουλία εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο: "Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Μπάνιε Πρέλιεβιτς που αποδέχθηκε το αίτημα για τη διεξαγωγή του αγώνα, παρά το ασφυκτικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, στον Πρόεδρο του Φιλίππου κ. Γιώργο Τραπεζανλίδη και στον Γενικό Διευθυντή του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου κ. Ηλία Λαζό, στον Team Manager του ΠΑΟΚ κ. Τέλη Ζουρνατζίδη, στον κ. Νίκο Σταυρόπουλο, καθώς και στους προπονητές των ομάδων κ. Σούλη Μαρκόπουλο και Δημήτρη Γκίμα, για την άμεση ανταπόκριση και την συνεργασία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69