tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανανέωσε με τον Φίλιππο ο Τάσος Κασαμπαλής

Η Διοίκηση του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Τάσο Κασαμπαλή. Ο Τάσος Κασαμπαλής θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Φιλίππου και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για άλλο ένα (1) χρόνο.

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο αθλητής με τον πρόεδρο του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κο Τραπεζανλίδη Γιώργο και τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ κο Ηλία Λαζό στα γραφεία του συλλόγου.

Η παραμονή του αποτελούσε βασική επιθυμία του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γκίμα, αλλά και της διοίκησης του συλλόγου.  

Εκ μέρους της διοίκησης, ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός δήλωσε  στο filipposbc.gr:

''Η παραμονή του αρχηγού ήταν για μας βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και δείχνει το δρόμο στον οποίο θα κινηθούμε για την στελέχωση του ρόστερ.  Βασικός μας στόχος ήταν το χτίσιμο του ρόστερ να ξεκινήσει από τα δύο παιδιά που έχουμε από την πόλη μας, τον Τάσο Κασαμπαλή και τον Γιώργο Τριχόπουλο.  Η αρχή έγινε με την ''κολόνα'' της ομάδας και ευχόμαστε να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια.  Η συνέχιση της συνεργασίας αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών και δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά για την επίτευξη της συμφωνίας. Στόχος της διοίκησης είναι μέσω της συνετής διαχείρισης να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο έτοιμο να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.'' 

Ο αρχηγός της ομάδας Κασαμπαλής Τάσος δήλωσε :  «Δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη και από τις δυο πλευρές για την επίτευξη της συμφωνίας μας. Ευχαριστώ τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η χρονιά αναμένεται να είναι δύσκολη. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα επιτύχει τους φετινούς στόχους της και να εδραιωθεί στην κατηγορία. Τέλος θέλω να απευθύνω, για μια ακόμη φορά, κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει περισσότερο την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69