tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τουρνουά Μνήμης Δημήτρης Γκίμας: Ο Φίλιππος στον τελικό με νίκη επί του Πιερικού

Το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε το 4ο τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του σπουδαίου Δημήτρη Γκίμα, με το κλειστό γυμναστήριο να γεμίζει από συγκίνηση και πάθος για το άθλημα που αγάπησε και υπηρέτησε ο θρυλικός προπονητής. Η διοργάνωση τιμά τον Γκίμα, του οποίου η παρουσία σημάδεψε τον χώρο του μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας.

Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε με την αναμέτρηση μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Πιερικού Αρχέλαου, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη με 68-60 και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με το κοινό να τιμά τη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα. Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου κατέθεσε ανθοδέσμη, σε μια κίνηση τιμής και σεβασμού. Παρά την ανταγωνιστικότητα της αναμέτρησης, ο Φίλιππος Βέροιας είχε σταθερό προβάδισμα σε όλα τα δεκάλεπτα, κλείνοντας τον αγώνα με το τελικό σκορ 68-60.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 26-18, 36-25, 51-36, 68-60.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Μελαδιανός 3 (1), Καραγιώργος 8 (2), Τεπετίδης, Κωστίκας 7, Πεχλιβανίδης 3, Ελευθεριάδης 15 (2), Ταζόπουλος 4, Κάτζος 8 (2), Μαλανδρής 20 (1).

Ο ΜΓΣ Γέφυρας έκλεισε θέση για τον Μεγάλο Τελικό του 4ου Τουρνουά Μπάσκετ "Δημήτρης Γκίμας", εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας.Η ομάδα της Γέφυρας αντιμετώπισε τους Αετούς Βέροιας στον 2ο ημιτελικό του τουρνουά και κερδίζοντας 64-57 πήραν το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό. Από την άλλη, οι Αετοί θα αντιμετωπίσουν τον Πιερικό Αρχέλαο στον Μικρό Τελικό του τουρνουά.

Πριν το τζάμπολ του αγώνα, οι δύο ομάδες κατέθεσαν ανθοδέσμη στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Τα σημερινά (28/8) αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αυριανής (29/9) ημέρας:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

🔸ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 68-60
🔸ΚΣ Αετοί Βέροιας - ΜΓΣ Γέφυρας 57-64

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

🔸14:00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΚΣ Αετοί Βέροιας
🔸16:30 ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΜΓΣ Γέφυρας

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69