tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

"Πράσινο" φως από τον Εισαγγελέα για τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έδωσε εντολή για άμεσο τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, όπου ο 19χρονος Γιάννης Καμπαϊλής έχασε τραγικά τη ζωή του. Η εντολή δόθηκε μετά από αίτημα της οικογένειας του θύματος, με στόχο την ταχεία και αξιόπιστη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Ο πατέρας του Γιάννη, Γιώργος Καμπαϊλής, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά από αυτήν την εξέλιξη. Σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της δικαιοσύνης, λέγοντας: «Η δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει, θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παληκάρι μου, το δικό μας παιδί».

Ο τεχνικός έλεγχος στο λούνα παρκ θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο μηχανικό, με στόχο την εξακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Ο κ. Καμπαϊλής ανέφερε πως «εάν είναι δυνατό, θα κληθεί και σήμερα η εταιρεία από την Αθήνα, σε συνεννόηση με την ΔΕΔΔΗΕ για να ηλεκτροδοτηθεί, ώστε να γίνει ο έλεγχος πολύ άμεσα». Ο ίδιος τόνισε πως δεν τους αφορά αν θα πρέπει να είναι παρών ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος, καθώς αυτές οι αποφάσεις ανήκουν στην εισαγγελική αρχή.

Την ίδια στιγμή, τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου Γιάννη συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς», δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να επιδιώξουν δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο φίλο και αδερφό τους. Η διαδικασία προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, με την ελπίδα να αποδοθούν οι ευθύνες και να δοθούν απαντήσεις στην οικογένεια του Γιάννη.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69