tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ένταση μεταξύ του πατέρα του 19χρονου Γιάννη και της δημάρχου Κασσάνδρας

Δύσκολες στιγμές σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, καθώς ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του τρόμου στη Χαλκιδική βρέθηκε τετ α τετ με τη δήμαρχο Κασσάνδρας.

Η Αναστασία Χαλκιά έβγαινε από το γραφείο του εισαγγελέα όπου είχε βρεθεί στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον χαροκαμένο πατέρα.

Φέρεται να του είπε «είμαι μαζί σας» με τον Γιώργο Καμπαϊλή να της απαντά «πού είσαι θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου;» και να προσθέτει «δεν θα σας σώσει τίποτα. Ούτε τα εκατομμύριά σας. Θα σας συνθλίψω».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις στη δήμαρχο Κασσάνδρας και σε έναν αντιδήμαρχο που εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης και ελέγχου του συγκεκριμένου λούνα παρκ, ενώ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κινηθούν και ποινικές διαδικασίες μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες, λουκέτο σε παιδικές χαρές

Ο τραγικός θάνατος του Γιάννη φαίνεται πως ήταν η θλιβερή αφορμή για να ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» σχετικά με υπαίθρια λούνα παρκ και άλλες αντίστοιχες εγκαταστάσεις που λειτουργούν ανά τη χώρα.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων έρχονται και καταγγελίες ιδιοκτήτη λούνα παρκ, ο οποίος ανέφερε ότι πληρώνοντας 250 ευρώ μπορεί να πάρει κάποιος βεβαίωση καλής λειτουργίας ανεξαρτήτως της κατάστασης των μηχανημάτων.

«Κανένας δήμος δεν έχει την τεχνογνωσία ή το προσωπικό για να επιβεβαιώσει πως εφαρμόζονται και τηρούνται οι κανόνες» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ένας γειτονικός δήμος της Κασσάνδρας, ο δήμος Σιθωνίας αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους.

Πηγή: https://www.efsyn.gr/

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69