tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Τραγωδία στο Λούνα Παρκ: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του χειριστή

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου ένας 19χρονος από τη Βέροια έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με περιστρεφόμενα καθίσματα. Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού, ο οποίος, μετά το περιστατικό, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος. Ο νεαρός παρουσιαστήθηκε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Κασσάνδρας, το οποίο διεξάγει την προανάκριση.

Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε ότι ο 19χρονος υπέστη ακαριαίο θάνατο, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένειά του, η οποία βρισκόταν στη Χαλκιδική για διακοπές. Ο 21χρονος χειριστής αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα στον εισαγγελέα, μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, οι οποίοι καλούνται να λογοδοτήσουν για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Η οικογένεια του θύματος, μέσω του δικηγόρου τους, Νίκου Πετρίδη, απαιτεί ενδελεχή έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, κατηγορώντας την τοπική αυτοδιοίκηση για ολιγωρία και προχειρότητα. Ο κ. Πετρίδης δήλωσε:

«Το τραγικό αυτό συμβάν αναδεικνύει την προχειρότητα και τις πλημμέλειες των αρμοδίων οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η απώλεια ειδικά ενός νέου ανθρώπου επιβάλλει πλήρη και ενδελεχή έρευνα σε βάρος όλων των υπευθύνων χωρίς εκπτώσεις. Είναι σαφές ότι πρόκειται για βαριά εγκληματική ενέργεια κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία προκλήθηκε και από την ολιγωρία των τοπικών αρχών. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.»

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί με προσοχή από τις αρχές, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ελπίζοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια σε παρόμοιες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69