tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εξαφάνιση 19χρονου από τη Νάουσα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 19χρονου Αλέξανδρου Καλαϊτσεβ από τη Νάουσα Ημαθίας. Η Γραμμή Ζωής έχει ενεργοποιήσει τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT για την ανεύρεση του νεαρού, με τον κίνδυνο της ζωής του να είναι πιθανός.

Ο Αλέξανδρος Καλαϊτσεβ εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Νάουσα Ημαθίας το βράδυ της 2ας Αυγούστου 2024. Έχει μαύρα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μέτρα και είναι αδύνατος. Στο αριστερό του μπράτσο φέρει τατουάζ με ένα φτερό, τα αρχικά "Γ.Α." και τον αριθμό 23721.

Είναι πιθανό να έχει ταξιδέψει στη Ζάκυνθο. Οι οικείοι του ειδοποίησαν τη Γραμμή Ζωής το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου 2024. Μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT για τη κινητοποίηση όλων όσων μπορούν να συνεισφέρουν στην ανεύρεσή του.

Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η ζωή του Αλέξανδρου Καλαϊτσεβ μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, και η συνεργασία όλων είναι κρίσιμη για την ασφάλεια του.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69