tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σύλληψη άνδρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Χθες το πρωί, την 1η Αυγούστου 2024, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνέλαβαν έναν άνδρα στην περιοχή της Ημαθίας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε συνολικά 31 δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τα δενδρύλλια είχαν ύψος έως 40 εκατοστά και εκριζώθηκαν άμεσα από τις αρχές.

Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμό για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος περιλάμβανε λαμπτήρα, ενισχυτή ρεύματος, εξαεριστήρα, ανεμιστήρα και χρονοδιακόπτη.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας για τα περαιτέρω.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69