tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννήτριας

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοίνωσε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη διαχείριση της διέλευσης συρμού υπερμεγέθους φορτηγού μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννήτριας, μέσω τμήματος της Εγνατίας Οδού. Οι ρυθμίσεις, που θα τεθούν σε εφαρμογή τις παρακάτω ημερομηνίες, αποσκοπούν στη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς μεταφοράς του φορτίου:

  • Παρασκευή 02-08-2024
  • Δευτέρα 05-08-2024
  • Παρασκευή 09-08-2024
  • Παρασκευή 23-08-2024
  • Δευτέρα 26-08-2024
  • Παρασκευή 30-08-2024

1. Περιορισμός Ταχύτητας και Βραδυπορία

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του συρμού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, θα ισχύσει περιορισμός της ταχύτητας για όλα τα οχήματα. Ο περιορισμός αυτός θα ξεκινήσει από την ώρα που αναμένεται η διέλευση του συρμού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα: 05:00΄ έως 05:15΄) και θα διαρκέσει έως την έξοδο του τελευταίου οχήματος στον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα: 06:00΄ έως 06:15΄).

2. Απαγόρευση Προσπεράσματος

Κατά τη διάρκεια της βραδυπορίας, θα απαγορεύεται το προσπέρασμα παντός είδους οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, μέχρι την έξοδο του τελευταίου οχήματος του συρμού.

3. Εκτροπή Κίνησης

Ο συρμός θα εκτρέπεται από τον Βόρειο στον Νότιο Κλάδο της Εγνατίας Οδού, δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από τον Σταθμό Διοδίων Πολυμύλου έως τον Α/Κ Πολυμύλου. Η εκτροπή αυτή θα γίνει μόνον κατόπιν έκδοσης σχετικής Απόφασης από την Δ.Α. Κοζάνης, με την οποία θα επιβληθεί βραδυπορία στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Κοζάνη προς Βέροια. Οι αρμόδιες αρχές θα διασφαλίσουν την ασφαλή εκτροπή και την απρόσκοπτη κυκλοφορία του συρμού.

4. Διατήρηση Λωρίδας Κυκλοφορίας

Κατά την διέλευση του συρμού από το τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Κλειδίου έως τον Α/Κ Βέροιας, τα οχήματα του συρμού θα κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα καταλαμβάνουν μέρος της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Ωστόσο, θα διατηρείται πάντα μία λωρίδα κυκλοφορίας ανοιχτή για τα υπόλοιπα οχήματα. Τα οχήματα του συρμού δεν θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις όπως ακινητοποιημένα οχήματα στην δεξιά λωρίδα ή Λ.Ε.Α.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες και να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχαίων αρχών για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69