tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ασυνήθιστο τροχαίο στο κέντρο της Βέροιας - Του έφυγε η ρόδα από το ΙΧ

Την Κυριακή το μεσημέρι, ένα ασυνήθιστο περιστατικό τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών. Στη διασταύρωση των οδών Ελιάς και Ανοίξεως, μπροστά από το πάρκο της Ελιάς, συνέβη ένα γεγονός που σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στα καθημερινά συμβάντα της πόλης.

Ο οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος κινούταν στην οδό Ανοίξεως, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο πρόβλημα: ο μπροστινός τροχός του οχήματος του αποσπάστηκε και έφυγε από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός, ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί, σταμάτησε το όχημα και προσπάθησε να επανατοποθετήσει την ρόδα στο σημείο όπου είχε αποσπαστεί.

Η προσπάθεια του αποδείχθηκε άκαρπη και, με την αναγνώριση της σοβαρότητας της κατάστασης, ο οδηγός αναγκάστηκε να καλέσει όχημα οδικής βοήθειας. Το συνεργείο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο συνεργείο για την αποκατάσταση της βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη σε σημείο που δεν επηρέασε τη ροή της κυκλοφορίας. Παρά τη μη αναμενόμενη κατάσταση, η κυκλοφορία της περιοχής διατηρήθηκε ομαλή, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αρχών τροχαίας, που φρόντισαν να μην προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αυτό το ασυνήθιστο συμβάν υπενθυμίζει τη σημασία της τακτικής συντήρησης των οχημάτων, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών οδικής βοήθειας και τροχαίας στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69