tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Άμεση σύλληψη άνδρα για κακοποίηση ζώου σε χωριό του δήμου Βέροιας

Χθες το μεσημέρι, σε χωριό του δήμου Βέροιας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας προχώρησαν σε άμεση σύλληψη ενός 84χρονου άνδρα, μετά από την ανακάλυψη βιντεοληπτικού υλικού που έδειχνε την κακοποίηση ενός σκύλου (Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Συγκεκριμένα, το υλικό απεικόνιζε τον άνδρα να οδηγεί όχημα και να σέρνει έναν δεμένο σκύλο. Το περιστατικό περιήλθε στην αντίληψη των αστυνομικών, οι οποίοι έδρασαν άμεσα και με την συνεργασία εκπροσώπου φιλοζωικής εταιρείας που υπέβαλε σχετική καταγγελία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη χωρίς καθυστέρηση. Δυστυχώς, ο σκύλος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή και μεταφέρθηκε σε Δημοτικό Κτηνιατρείο για τη διενέργεια των σχετικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα, με πολλούς να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την βάρβαρη πράξη και να απαιτούν δικαιοσύνη για το άτυχο ζώο.

Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

Οι αρχές επισημαίνουν ότι τέτοια περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν θα μένουν ατιμώρητα και ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται για την προστασία των ζώων και την επιβολή των νόμων που αφορούν την κακοποίηση και την ευημερία τους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69