tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Ημαθία

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ημαθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας προχώρησαν σε σύλληψη αλλοδαπού άνδρα. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα, το οποίο κρίθηκε ύποπτο από τις αστυνομικές αρχές. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 35 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 22 κιλών και 872 γραμμαρίων.

Η ηρωίνη ήταν καλά κρυμμένη μέσα σε ειδική κρύπτη σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι, γεγονός που καταδεικνύει την επινοητικότητα και την προσπάθεια των διακινητών να αποφύγουν τον εντοπισμό από τις αρχές. Το συγκεκριμένο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη αυτή αποτελεί μια σημαντική επιτυχία στην προσπάθειά της Αστυνομίας να πατάξει τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και να προστατεύσει την κοινωνία.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν πιθανούς συνεργούς και να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1422143291775349

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69