tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόσει στην Πατρίδα η Αστυνομική Διεύθυνση και συγκεκριμένα από την χ/θ 3,00 έως χ/θ 4,500 εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πατρίδας, με κατεύθυνση από Σκύδρα προς Βέροια, στο πλαίσιο της κατασκευής αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών θα γίνει στένωση του οδοστρώματος σε μήκος 150 μέτρων της οδού, όσο θα είναι και το μετακινούμενο εργοτάξιο, στην λωρίδα της Ε.Ο Βέροιας – Σκύδρας με κατεύθυνση από Σκύδρα προς Βέροια, και συγκεκριμένα από την χ/θ 3,00 έως χ/θ 4,500 εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος
Πατρίδας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομείναν μέρος οδού, το οποίο θα έχει ελάχιστο πλάτος 3,25 ανά κατεύθυνση. Με μέριμνα της αναδόχου εταιρίας θα τοποθετηθούν κώνοι που θα ορίζουν το κλάδο κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ώστε να ορίζεται επακριβώς το πλάτος ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας, τόσο κατά την διάρκεια των εργασιών όσο και κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου θα υπάρχουν και φανοί κατάδειξης του εργοταξίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα υπάρχουν σημαιοφόροι και στα δύο άκρα του εργοταξίου.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69