tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάριο για τον αυτισμό θα πραγματοποιηθεί στην Σχολή Αστυνομίας τον Απρίλιο

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό  με φορείς και συλλογικότητες, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Το σύλλογο εκπροσώπησαν η Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη ,(Πρόεδρος ),η Λούκα Μήτσα (Γραμματέας) και η Dr Ειρήνη Αναγνώστου ,σχολική ψυχολόγος ,εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος της Μ.Α.μ.Α.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση τους υποδέχθηκαν μέσα σε ένα θερμό και φιλικό περιβάλλον, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχος ΑΔΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος ,η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομική  Υποδιευθύντρια ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ Σοφία ,ο Γ´ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας και η Υπασπίστρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνόμος Β´ ΑΓΓΕΛΟΥ Πελαγία.

Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση, αποφάσισαν την κοινή διοργάνωση ενός σεμιναρίου -εργαστηρίου, το οποίο θα αφορά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα άτομα του φάσματος του αυτισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Μετεκπαίδευσης Ελληνικής Αστυνομίας Β. Ελλάδος που εδρεύει στο Πανόραμα Βέροιας. Το σεμινάριο θα απευθύνεται σε εργαζόμενους στην Αστυνομία Ημαθίας (Τροχαία,ομάδα ΔΙΑΣ ,Ασφάλεια) και θα περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες .Η πρώτη είναι η επιστημονική ενημέρωση για το φάσμα του αυτισμού και η δεύτερη θα περιλαμβάνει ένα εργαστήριο με πρακτικές τεχνικές επικοινωνίας και συνεργασίας της αστυνομίας με τα άτομα του φάσματος.

Η ημερομηνία υλοποίησης του σεμιναρίου είναι η 4η Απριλίου και αποτελεί μέρος των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του συλλόγου για την Παγκόσμια Ημέρα για την αποδοχή των ατόμων με αυτισμό, που τιμούνκάθε χρόνο στις 2 Απριλίου και διαρκούν όλο τον Απρίλιο.

"Μόνο από παρόμοιες συνεργασίες θα μπορέσει και η δική μας χώρα να αναπτύξει υπηρεσίες προς τα άτομα του φάσματος του αυτισμού, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή ένταξη και ενσωμάτωσή τους στους ιστούς της κοινωνίας μας .

Αναμένουμε με μεγάλη χαρά την υλοποίηση αυτού του εργαστηρίου, όπου με αίσθημα ευθύνης θα το παρουσιάσει ο σύλλογός μας, μιας και ένας από τους βασικότερους πυλώνες μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69