tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

100 κιλά κόκα: Τι δήλωσαν οι δικηγόροι των συλληφθέντων

Μετά από μαραθώνια απολογητική διαδικασία διάρκειας 17 ωρών οι οκτώ συλληφθέντες για το φορτίο των 100 κιλών κοκαΐνης, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη της εταιρείας ανέλαβε ο Βεροιώτης ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου και σε δήλωσή του στην  https://www.iefimerida.gr/ αναφέρει:

«Η ομόφωνη απόφαση να αφεθεί ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, ο εντολέας μου, διακεκριμένος επιχειρηματίας της Βέροιας στον κλάδο της εμπορίας φρούτων, κατέδειξε ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει, έστω, ένδειξη ενοχής για τις βαρύτατες σε βάρος του κατηγορίες. Στην ίδια κρίση κατέληξαν και για τους άλλους 7 κατηγορούμενους. Η απόφαση αυτή, αποτελεί θρίαμβο του τεκμηρίου αθωότητος που πρέπει να αναγνωρίζεται σε κάθε κατηγορούμενο. Επίσης αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν οι Δικαστές διαθέτουν θάρρος και κρίνουν μόνο κατά τη συνείδησή τους, χωρίς να επηρεάζονται από τη βαρύτητα των κατηγοριών και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τότε νικητής στο τέλος είναι πάντοτε η ίδια η Δικαιοσύνη. Τέλος, θεωρώ επιβεβλημένο, να επισημάνω και να εξάρω την καθοριστική συμβολή στην υπεράσπιση των κατηγορουμένων, των εκλεκτών δικηγόρων Βεροίας και Θεσσαλονίκης, Νίκου Μπιζάκη, Κώστα Γιοβανόπουλου και Γιώργου Φαρμάκη».

Ο Κώστας Γιοβανόπουλος που ανέλαβε την υπεράσπιστη τριών εργαζομέων μιλώντας στην εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99.6 : «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος μετά από 30 χρόνια δικηγορίας και πλέον, να βλέπω ότι υπάρχει Δικαιοσύνη και ότι απέδωσε αυτό που έπρεπε την παρούσα στιγμή, έχουν δίκιο ανακρίτρια και εισαγγελέας, σεβάστηκαν το τεκμήριο αθωότητας, παρά την τεράστια κοινωνική πίεση, ενώ όταν έρθει η ώρα θα κριθούμε μπροστά στον φυσικό δικαστή. Φυσικά η έρευνα συνεχίζεται, θα «ανοιχτούν» τα τηλέφωνα, δώσαμε με τους πελάτες μου ανέκκλητες εντολές να ανοιχτούν οι λογαριασμοί τους, να υπάρξει πρόσβαση των Αρχών σε εμβάσματα, e-mail για να φανεί εάν υπάρχει εμπλοκή τους. Και οι 3 εργάτες, ο ένας εξ αυτών έχει καταθέσεις 0,18 ευρώ και ταλαιπωρείται με την υποψία ότι διακινούσε 100 κιλά κοκαΐνης!», ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος για την εξέλιξη της υπόθεσης και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στην έρευνα. «Τα 100 κιλά κοκαΐνης όταν θα βγουν στην αγορά, τα αληταριά-οι ναρκέμποροι που θα τα νοθεύσουν με άμμο, γύψο, αλεύρι θα τα κάνουν 300 κιλά για να δολοφονήσουν τα παιδιά μας, που υποφέρουν από αυτή την μάστιγα και να κερδίσουν μυθικά εκατομμύρια. Για τέτοιους διακινητές δεν ξέρω πόσο σκληρή πρέπει να είναι η τιμωρία που θα πρέπει να σκεφτούμε ως νομικός κόσμος. Η εταιρεία από το Εκουαδόρ είναι πολύ μεγάλη και σοβαρή με ιδιαίτερη δυναμική στην αγορά. Μας έστειλαν μέχρι και το βίντεο της συλλογής των μπανανών από συγκεκριμένη φυτεία στο Εκουαδόρ, αφού λόγω των κινδύνων από τους τοπικούς ναρκέμπορους, είναι τόσο οργανωμένοι που βιντεοσκοπούν από το κόψιμο και συλλογή των μπανανών, μέχρι την συσκευασία και φόρτωση της συγκεκριμένης παρτίδας στο συγκεκριμένο κοντέινερ για να είναι όσο το δυνατό πιο ασφαλισμένο το εμπόρευμα! Το συγκεκριμένο κοντέινερ έφτασε με πλοίο στην Μάλτα, όπου μεταφορτώθηκε σε άλλο καράβι με προορισμό την Θεσσαλονίκη και κάπου στο ενδιάμεσο φορτώθηκαν τα ναρκωτικά. Δεν θα στήσουμε Λαϊκά Δικαστήρια επειδή φανταζόμαστε σενάρια ή επειδή βρέθηκαν τα 100 κιλά κοκαΐνης, αλλά θα εμπιστευθούμε τον φυσικό μας δικαστή, που θα μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες, προθεσμίες, χρηματικές συναλλαγές, αφού η Δικαιοσύνη είναι το μοναδικό μας καταφύγιο! Συστήνω να είμαστε όλοι πιο εγκρατείς, ακόμη και για τον εαυτό μου να συμμαζέψω την γλώσσα μου για να βοηθήσουμε τις αρχές, έγιναν όσα λάθη έγιναν, τώρα όμως αν θέλουμε να είμαστε προς μια θετική κατεύθυνση στην υπόθεση, θα πρέπει αφού είναι ανοιχτή η δικογραφία, να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν την έρευνά τους όσο μπορούν καλύτερα. Μην βιαζόμαστε, δεν τα ξέρουμε όλα, ας μιλήσουμε όταν τελειώσει η έρευνα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69