tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θείος 19χρονου Άλκη: Βγήκε να ξεσκάσει και τον έσφαξαν

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και της Βέροιας από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε σήμερα τα μεσάνυχτα ο Άλκης, 19χρονος φίλαθλος του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο 19χρονος ήταν από τη Βέροια, φίλαθλος του Άρη αλλά χωρίς οπαδική δράση. Ο θείος του παιδιού ήταν αυτός που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει στο νοσοκομείο, μέχρι να φτάσουν οι γονείς του από τη Βέροια.

Ο θείος του 19χρονου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο «ανηψιός μου ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε».

«Το παιδί το χάσαμε, 19 χρονών παλικάρι, χωρίς αιτία, χωρίς λόγο, έτσι ξαφνικά. Ένα ανείπωτο γιατί… γιατί. Δεν ήταν ούτε σκληροπυρηνικός με αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, ούτε τίποτα. Αύριο είχε μάθημα να δώσει και διάβαζε το παιδί και βγήκε μια βόλτα να ξεσκάσει λίγο, να ξελαμπικάρει που λέμε και έπεσε πάνω σ’ αυτόν τον αλήτη. Αυτός περνούσε τυχαία από εκεί, άκουσε τα παιδιά και κατέβηκε εν ψυχρώ και τους μαχαίρωσε. Αυτός ο αλήτης, ο δολοφόνος, ο μαχαιροβγάλτης. Έσφαξε και τα τρία τα παιδιά, δυστυχώς..».

Ο θείος του 19χρονου δήλωσε ότι ο Άλης πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο νοσοκομείο.

Πηγή: https://www.voria.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69