tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα χέρια της αστυνομίας τρία κλεφτρόνια

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 3 άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.745 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 3.130 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι προχθές (13 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα, σε διαφορετική περιοχή της Ημαθίας, διέρρηξαν επίσης ένα σταθμευμένο όχημα από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο ένας από τους παραπάνω ημεδαπούς, μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σταθμευμένο όχημα από όπου αφαίρεσαν 2 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69