tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, επί της οδού Βέροιας στην πόλη της Αλεξάνδρειας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Την απαγόρευση κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων, επί της οδού Βέροιας, στο τμήμα μεταξύ των Ο.Τ. 194, 199,192,19 εντός της Τ.Κ. Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με ανωτέρω α/α 4 εγκεκριμένη μελέτη.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την 07:00΄ ώρα της Τετάρτης 06-10-2021 έως την 18:00΄ ώρα της Παρασκευής 08-10-2021.
ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Οι εργασίες θα ξεκινούν από την ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρώνονται την 18:00΄ ώρα έκαστης ημέρας, πλην των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.τ.λ.)

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69