tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των οδών Αγ. Δημητρίου, Καστανιάς, Καμαριωτίσσης & Έλλης την Δευτέρα

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής ισόγειου καταστήματος επί της οδού Αγ. Δημητρίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Αγ. Δημητρίου, από την συμβολή της με τη Λ. Ανοίξεως έως την συμβολή της με την οδό Έλλης.

Β. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, επί της οδού Αγ. Δημητρίου από τη συμβολή της με την οδό Καστανιάς έως την συμβολή της με την οδό Έλλης.

Γ. Τη μονοδρόμηση της οδού Καμαριωτίσσης για την έξοδο των σταθμευμένων οχημάτων με κατεύθυνση από τη συμβολή της με την οδό Καστανιάς έως τη συμβολή της με την οδό Έλλης.

Δ. Τη μονοδρόμηση της οδού Έλλης, από τη συμβολή της με την οδό Καμαριωτίσσης έως την συμβολή της με την οδό Αγ. Δημητρίου, με κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Δημητρίου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν τη Δευτέρα 13-09-2021 και την Τρίτη 14-09-2021, κατά τις ώρες 07:00΄ – 15:00΄.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69