tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καστανιά

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και κίνησης πεζών προσκυνητών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας την 22 Αυγούστου 2021, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Τον καθορισμό του τμήματος της Δημοτικής Οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» - Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά - χωριό Καστανιά - διασταύρωση «Γρα-Γρου», ως μοναδική οδό κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της ανόδου από το χωριό Καστανιά προς την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.

Β. Την απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της Ιερά Μονής καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.

Γ. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο. 4 Βέροιας-Κοζάνης (από διασταύρωση "Γκέκα"), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69