tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Είχε στο αυτοκίνητό του 1.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν σήμερα (19 Μαΐου 2021) το πρωί - σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις – δύο ημεδαποί άνδρες σε Πέλλα και Ημαθία, για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Στην πρώτη περίπτωση, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας εντοπίστηκε ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή της Πέλλας και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 2.200 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 44.000 τεμάχια τσιγάρων) και 50 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εντοπίστηκε ένας ημεδαπός άνδρας να οδηγεί όχημα, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 20.000 τεμάχια τσιγάρων), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συνολικά κατασχέθηκαν 3.200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων (δηλαδή 64.000 λαθραία τεμάχια τσιγάρων) και 50 συσκευασίες λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 2.500 γραμμαρίων, τα οποία θα σταλούν στα αρμόδια τελωνεία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69