tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλλιεργούσαν σε παραποτάμιες περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας δενδρύλλια κάνναβης - Είχαν και 860 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (12 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν σε 3 σημεία σε παραποτάμιες περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας μέσα σε πυκνή βλάστηση, συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του ενός άνδρα που διέμενε με ημεδαπή γυναίκα, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και ποσότητα χαλκού βάρους 3 κιλών και 465 γραμμαρίων.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 110 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και χάρτινα κύπελλα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια σπόρων – φυτών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 860 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69