tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Πόσα πρόστιμα επέβαλε η αστυνομία για μάσκες και μετακινήσεις

Συνολικά 27 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 2 για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Κυριακή στην Ημαθία, μετά από 1683 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6.646 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 6 στην Πιερία, 3 στην Πέλλα, 2 στην Ημαθία (όπως και στη Χαλκιδική) και μία στις Σέρρες. Από τα 26 πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία για μη χρήση μάσκας, τα 25 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 110 παραβάσεις, εκ των οποίων 39 καταγράφηκαν στην Πιερία, 27 στην Ημαθία, 11 στο Κιλκίς, 10 στην Πέλλα, 4 στις Σέρρες και 19 στη Χαλκιδική. Από τα 110 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 101 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 8 μετακίνηση εκτός νομού και ένα μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69