tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεπέρασαν τα 40 πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις στην Ημαθία

Συνολικά 34 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 9 για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Παρασκευή στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6.687 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 9 στην Ημαθία, 5 στην Πιερία, 4 στις Σέρρες, 3 στην Πέλλα και 2 στη Χαλκιδική. Από τα 35 πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία για μη χρήση μάσκας, τα 29 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 133 παραβάσεις, εκ των οποίων 36 αφορούσαν την Πέλλα, 34 την Ημαθία, 20 την Πιερία 16 τις Σέρρες (όπως και τη Χαλκιδική) και 11 το Κιλκίς. Από τα 133 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 121 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 11 μετακίνηση εκτός νομού και ένα μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69