tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιπετειώδης σύλληψη «μαϊμού» υπαλλήλου της ΔΕΗ

Εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ένα περιπολικό και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν σε περιοχή της Ημαθίας το πρωί της Παρασκευής, ο «μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. που είχε ξαφρίσει την Πέμπτη μια ηλικιωμένη στο Κιλκίς.

Ο δράστης προκάλεσε ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, αντίσταση και φθορά δημόσιας υπηρεσίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, αλλά και για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Οι δυο τους είχαν φτάσει σε ένα χωριό του Κιλκίς και ο συλληφθείς πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης παριστάνοντας τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., που τάχα θα έκανε έλεγχο στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Ζήτησε από την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε σε ασφαλές σημείο και, όταν εκείνη μάζεψε 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, τα άρπαξε, μπήκε στο όχημα που τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και οργανώθηκε επιχείρηση με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69