tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού για τους Αστυνομικούς ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με επιστολή ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, να ικανοποιήσει το αίτημά του για διενέργεια δωρεάν τεστ κορωνοϊού στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει ο Τάσος Μπαρτζώκας, η Ελληνική Αστυνομία έχει συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης και μάλιστα, εν μέσω ιδιαίτερα αντίξοων συνθηκών, καθώς έχουν ανακληθεί οι άδειες, εργάζονται χωρίς ρεπό και με μεγάλες ελλείψεις σε προμήθειες προϊόντων υγιεινής (μάσκες-γάντια).

Την ίδια στιγμή, και μεσούσης του 2ου κύματος πανδημίας, αλλά και απέχοντας από την οριστική αντιμετώπιση της, οι Έλληνες αστυνομικοί επιβαρύνουν σοβαρά τα οικογενειακά τους πορτοφόλια, προκειμένου να εξεταστούν για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και ολόκληρη την κοινότητα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητάει να γίνονται εντελώς δωρεάν τα τεστ για τον κορωνοϊό στους αστυνομικούς, καθώς όπως υποστηρίζει οι περιστασιακοί έλεγχοι από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ δεν επαρκούν.

Προτείνει μάλιστα την ανάληψη πρωτοβουλιών από το Υπουργείο Υγείας για σύμπραξη με την Ιδιωτική Υγεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να προστατευθούν οι αστυνομικοί της χώρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ήδη πολλαπλούς κινδύνους από τη φύση της εργασίας τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69