tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διέπραττε κλοπές από οικίες και καταστήματα

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών που έγιναν σε περιοχές της Ημαθίας και τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και συνελήφθη προχθές (16 Νοεμβρίου 2020) σε περιοχή της Ημαθίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 15ης Νοεμβρίου 2020, παραβίασε δύο καταστήματα στην Ημαθία και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Επιπλέον, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενεργώντας μαζί με γυναίκα συνεργό του, αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα με την μέθοδο του εναγκαλισμού, ένα πορτοφόλι με τραπεζικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2020, ενεργώντας κατά περίπτωση με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξε κατάστημα, γραφεία συλλόγου, οικία και αποθήκη οικίας σε περιοχές της Ημαθίας, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Η συνολική του λεία υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ.

Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69