tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με εικονικές αγγελίες εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες - Θύματα και στην Ημαθία

Ανυποψίαστους πολίτες που ήθελαν να πουλήσουν ή να αγοράσουν μεταχειρισμένες οικιακές συσκευές, είχαν εξαπατήσει μέσω εικονικών αγγελιών δυο άνδρες από την Κέρκυρα οι οποίοι είχαν απλώσει τα διαδικτυακά τους δίχτυα στη… μισή Ελλάδα!

Οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το πρωί της Παρασκευής, όταν διαπιστώθηκε ότι εξαπάτησαν τρία από τα θύματά τους στην Κέρκυρα, την Άρτα και την Ημαθία και τους απέσπασαν συνολικά 460 ευρώ, χωρίς να τους παραδώσουν τις ηλεκτρικές συσκευές που υποτίθεται ότι πωλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Από την έρευνα που ακολούθησε, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις υποθέσεις απάτης με θύματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Κέρκυρα, από τους οποίους οι δράστες αγόρασαν προϊόντα που διέθεταν προς πώληση χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο που έφτανε συνολικά τουλάχιστον στα 1.300 ευρώ.

Στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν τέσσερις υπολογιστές, ένα τάμπλετ, μια τηλεόραση, δύο κινητά και ένα ρολόι που θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο απατεώνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69