tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια, λόγω πραγματοποίησης συλλαλητηρίου

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη
διάρκεια λαϊκής συγκέντρωσης – συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας τη Δευτέρα 30-07-2018, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Κατά το χρονικό διάστημα από 17.00΄-22.00΄, της 30-07-2018, τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη.

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων,  στην οδό Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,

 στην οδό Πελλοπονήσου, από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού,

 στην οδό Παύλου Μελά, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,

 στην οδό Ναούσης, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,

 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη,

 στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη. 

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Οχήματα εκτάκτου ανάγκης θα διέρχονται κανονικά από τις ανωτέρω οδούς, εφόσον αυτό απαιτηθεί, κατόπιν ενημέρωσης-συνεννόησης με τον Επικεφαλής των μέτρων.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων στο εν λόγω συλλαλητήριο είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αναμένεται-εκτιμάται, το Α.Τ. Αλεξάνδρειας εξουσιοδοτείται να λάβει επιπρόσθετα μέτρα τροχαίας, με επέκταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Αλ. Παπάγου, εκτρέποντας την κυκλοφορία μέσω της οδού Αλ. Παπάγου προς παρακείμενες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69