tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αύξηση των ελέγχων από το Σεπτέμβριο υποσχέθηκε ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας στην διοίκηση του ΚΕΠΚΑ

astinomia3

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών είναι ανοικτό για συνεργασία με όλους τους φορείς σε θέματα που αφορούν τον καταναλωτή και το περιβάλλον. Γι' αυτό το λόγο, αντιπροσωπεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. Νάουσας αποτελούμενη από την Πρόεδρο Σταυρούλα Μολύβα, το Γ. Γραμματέα Δημήτρη Βογιατζή και τον Ταμεία Ανέστη Παπάζογλου επισκέφτηκε τον αστυνομικό Διευθυντή του Τμήματος Νάουσας και του έθεσε τους προβληματισμούς και τις διαμαρτυρίες σε θέματα καθημερινότητας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα ακόλουθα:

1. Η ηχορύπανση που προξενούν τα μεγάφωνα των πλανόδιων "καλών παιδιών" - παλιατζήδων καθώς και των πωλητών εποχιακών φρούτων και άλλου είδους λαχανικών, όλη την ημέρα, και μάλιστα πολλές φορές σε ακατάλληλες ώρες, με την ένταση στη διαπασών με αποτέλεσμα την ενόχληση και τον εκνευρισμό των κατοίκων. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί μοχθούν για το μεροκάματο όλη τη μέρα, αλλά η κακή χρήση των μεγαφώνων δεν βοηθάει στην αύξηση της πελατείας αντιθέτως αυξάνονται τα παράπονα για την ανεξέλεγκτη χρήση.

2. Επίσης, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι έντονο το φαινόμενο της ηχορύπανσης από τα μηχανάκια. Βέβαια, αυτού του είδους η ενόχληση δε συμβαίνει μόνο το καλοκαίρι, αλλά καθόλη τη διάρκεια του έτους, Πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο οι διάφοροι ιδιοκτήτες των μηχανών να περνούν με μεγάλη ταχύτητα ή και να κάνουν κόντρες και σούζες μέσα στην πόλη. Οι κάτοικοι δικαιολογημένα παραπονούνται και δυσανασχετούν και συχνά απευθύνονται στο κέντρο Προστασίας Καταναλωτών.

3. Ένα άλλο θέμα συναφές με το προηγούμενο είναι και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέσα στην πόλη και ιδιαίτερα στις διαβάσεις. Σύμφωνα με ΑΡΘΡΟ 39 : Συμπεριφορά των οδηγών προς τους πεζούς οι οδηγοί θα πρέπει να σέβονται τους πεζούς. Όμως αυτό το άρθρο συχνά καταπατείται.

"Πρότασή μας είναι να πραγματοποιηθεί μια ημερίδα σε συνεργασία και με το κέντρο για να ενημερωθούν τόσο οι πεζοί, όσο και για οι οδηγοί για τη σωστή οδική συμπεριφορά. Σε όλα τα παραπάνω ο κ. Διευθυντής ήταν γνώστης των καταστάσεων και είδε θετικά τις προτάσεις μας, υποσχόμενος ότι θα πράξει σύμφωνα με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν από το Σεπτέμβριο, οπότε και θα έχει περισσότερους αστυνομικούς" αναφέρει το ΚΕΠΚΑ Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69