tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων Απόκρεω 2016 στην πόλη της Νάουσας, αποφάσισε η αστυνομία:

α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην Πλατεία Καρατάσου και στις οδούς Θεοφίλου, Γ. Κωνσταντινίδη και Βασ. Φιλίπου την σήμερον Πέμπτη 03-03-2016 (Τσικνοπέμπτη), κατά τις ώρες 19.00΄-πέρας εκδηλώσεων.

β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 06-03-2016 στις κάτωθι οδούς πόλης Νάουσας και τις έναντι εκάστης περίπτωσης αναγραφόμενες ώρες:

  • Στις οδούς Χρ. Περδικάρη, Αγ. Τριάδος, Γ. Κων/νίδη, Δημαρχίας, Πλατεία Δημαρχίας, Θεοφίλου, Ζαφειράκη (από τη συμβολή της με την οδό Στουγιαννάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας) και Χρ. Λαναρά (από τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Δημητριάδη), στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θ. Μπιγκάνου), Πλατεία Καρατάσου (περιμετρικά), κατά τις ώρες 08:00΄-18:00΄,
  • στην οδό Χρ. Πετρίδη, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου (έμπροσθεν καφέ LIEBE) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη (έμπροσθεν Σ/Μ Μασούτης), κατά τις ώρες 11:30΄-18:00΄,
  • στην οδό Χατζημαλούση, κατά τις ώρες 14:00΄-18:00΄,
  • στην Πλ. Αλωνίων, κατά τις ώρες 14:00΄-22:00΄.

γ. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στο τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως (έμπροσθεν παράπλευρης εισόδου Δημοτικού Σταδίου Νάουσας), την Κυριακή 06-03-2016 κατά τις ώρες 08.00΄-18.00΄. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ανωτέρω ώρες θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69