tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου ΕΑΑΣ Ημαθίας

astynomia2

Με απόφαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), ορίσθηκε νέο Τοπικό Συμβούλιο της Ενώσεως στην Ημαθία, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι σκοποί της ΕΑΑΣ, της πρώτης Πολεμιστικής Οργανώσεως της Χώρας, σύμφωνα με το Καταστατικό Λειτουργίας της, περιλαμβάνουν: τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των συναδέλφων, την οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, την πραγματοποίηση ομιλιών και διαλέξεων, τη διατήρηση των σχέσεων με τους ενεργεία συναδέλφους, την επιμέλεια των συμφερόντων των μελών, τη διατήρηση του εθνικού φρονήματος των μελών και των οικογενειών τους, τη συνέχιση της προς την Πατρίδα προσφοράς των, τη συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις και την εκπροσώπηση του Σώματος των Αποστράτων Αξιωματικών.

Το νέο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος, ο Υποστράτηγος εα Κωνσταντίνος Β. Κωνσταντάρας,
Αντιπρόεδρος, η Ταξίαρχος εα Αικατερίνη Βύζα-Τοπαλτζίκη,
Μέλος, ο Αστ. Διευθυντής Β' Ταράσιος Παπαδόπουλος (υπεύθυνος Επικοινωνίας),
Μέλος, ο Αντισυνταγματάρχης εα Ιωάννης Πανταζής (Ταμίας και Γραμματέας) και
Μέλος, ο Ταγματάρχης εα Ευάγγελος Ντάγκας (υπεύθυνος Υλικού)

Στην Ημαθία ζούν περισσότερες από τριακόσιες οικογένειες (εγγεγραμμένα μέλη) Αποστράτων Αξιωματικών προερχόμενων από το Στρατό, την Ελληνική Αστυνομία και την πρώην Χωροφυλακή. Όλοι οι Απόστρατοι Αξιωματικοί, ανεξάρτητα του Κλάδου τους, μπορούν να εγγραφούν στην ΕΑΑΣ, δεδομένου ότι στην Ημαθία δεν υπάρχουν αντίστοιχες ενώσεις των άλλων Κλάδων των ΕΔ.

Το νέο Συμβούλιο, εκφράζοντας το σύνολο των αποστράτων αξιωματικών της Ημαθίας, προσβλέπει σε αγαστή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με όλες τις Στρατιωτικές και Πολιτικές Αρχές του τόπου, όπως βεβαίως και όλες τις κοινωνικές ομάδες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69