tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έγινε η συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Την Τρίτη 08/07/2014 και ώρα 12:00΄, πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στα γραφεία της Ένωσης μας, στην οποία ύστερα από πρόσκληση της Ένωσής μας, παρόν ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ) κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας ΦΩΤΗΣ Δημήτριος. Επίσης στη Γενική Συνέλευση παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τάξης Ημαθίας Ταξίαρχος κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, μέλη απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πλήθος μελών της Ένωσης.

Στη Γενική Συνέλευση έγινε ο οικονομικός απολογισμός Έτους 2013, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός Έτους 2014 του Σωματείου μας, έγινε απολογισμός έργου έτους 2013, συζητήθηκε διεξοδικά η εφαρμογή της αναδιοργάνωσης υπηρεσιών και εφαρμογή του Νόμου 4249/2014 στις υπηρεσίες της Α.Δ. Ημαθίας, ενώ συζητήθηκε διεξοδικά η απόφαση του Σ.τ.Ε. για την αντισυνταγματικότητα των αναδρομικών κρατήσεων μισθοδοσίας μας για την οποία παρείχε πλήρη ενημέρωση ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος. Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα : Η ανακοίνωση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση ( Π.Δ. 173/2013 ), οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προσωπικού καθώς και η πληρότητα των αστυνομικών κρατητηρίων, ενώ ενημερώθηκε το Σώμα της Γενικής Συνελεύσεως για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών όπου και εάν προκύπτουν  .
Εκ μέρους της Αστυνομικής Ηγεσίας χαιρετισμό απηύθυνε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, ο οποίος έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα που απασχολούν το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και υποσχέθηκε πως θα συνεχίζει να εργάζεται για την επίλυση αυτών.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης του Αστυνομικού κάθε βαθμίδας και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Ένωσης να ενημερώνει τα μέλη της για θέματα που τους απασχολούν. Μετά το πέρας των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε ανοικτός διάλογος σε θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69