BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Αλεξάνδρεια: Άνδρας απειλούσε να πέσει από 4ο όροφο

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συναγερμός είχε σημάνει στις αστυνομικές αρχές λόγω ενός 45χρονου άνδρα που, σε κατάσταση αμόκ, έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του, στον τέταρτο όροφο. Υπήρχε φόβος ο  άνδρας να επιχειρήσει να θέσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι.

Το περιστατικό ξεκίνησε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, όταν, σε έντονη ψυχολογική κατάσταση, ο άνδρας κλείδωσε τη μητέρα του έξω από το διαμέρισμα. Αν και ο ίδιος παρέμεινε εντός του σπιτιού και δεν έχει εμφανιστεί στο μπαλκόνι, οι αρχές ανησυχούσαν  ότι μπορεί να προβεί σε αυτοκαταστροφική πράξη.

Η μητέρα του 45χρονου ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, η οποία έσπευσε άμεσα στην περιοχή και παραμένει έξω από την οικία. Εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις και το προσωπικό της Πυροσβεστικής, στην περιοχή είχε φτάσει και ειδικός διαπραγματευτής με στόχο να πείσει τον άνδρα να βγει με ασφάλεια από το διαμέρισμα.

Για προληπτικούς λόγους, κάτω από το μπαλκόνι είχε  τοποθετηθεί ειδικό στρώμα ασφαλείας, σε περίπτωση που επιχειρήσει να πηδήξει.

Οι αστυνομικοί τελικά έπεισαν τον 45χρονο να βγει από το σπίτι του και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69