BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Κακουργηματική δίωξη για τον θάνατο του 19χρονου από τη Βέροια σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πολυγύρου για τον θάνατο του 19χρονου από τη Βέροια, ο οποίος έχασε την ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τον χειριστή του παιχνιδιού «Crazy Dance», οι οποίοι διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, δίωξη ασκήθηκε και στον μηχανικό του λούνα παρκ για απλή συνέργεια στην εν λόγω πράξη. Η απόφαση για την άσκηση δίωξης ήρθε λίγες μέρες μετά την εξέταση των τριών κατηγορουμένων ως υπόπτων (ανωμοτί) στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να απολογηθούν στον ανακριτή Πολυγύρου το επόμενο διάστημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες και άλλων προσώπων που ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, με τις οικογένειες και τους φίλους του θύματος να ζητούν δικαιοσύνη και υπευθυνότητα από τους υπεύθυνους. Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον, καθώς η έρευνα συνεχίζεται και η δικαστική διαδικασία θα ρίξει φως στα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή τη τραγική απώλεια.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69