BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νάουσα: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Μια συγκλονιστική τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου στη Νάουσα της Βέροιας, όταν ένας 75χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, καταπλακωμένος από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κτήμα του, λίγο έξω από την πόλη της Νάουσας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ του ανατράπηκε ή κινήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να τον καταπλακώσει.

Οι πρώτες βοήθειες χρειάστηκαν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος για την ανάσυρση του άνδρα. Δυστυχώς, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν με ασθενοφόρο στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, ενώ η τραγωδία αυτή έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινότητα. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του θανόντος, ο οποίος ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69