tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δύο αλλοδαποί εμπλέκονται σε κλοπές στην Πιερία και Ημαθία

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 34 ετών, φέρονται να είναι οι υπαίτιοι σειράς κλοπών και αποπειρών που σημειώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στις περιοχές της Πιερίας και της Ημαθίας.

Οι αστυνομικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία εναντίον τους για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την έρευνα, οι δύο άνδρες, χρησιμοποιώντας ένα όχημα που είχε κλαπεί τη νύχτα της 23ης προς 24ης Ιανουαρίου 2024 από περιοχή της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα:

Τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου 2024, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από οικία στην Ημαθία.

Τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου, πραγματοποίησαν μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής από κατοικίες στην Πιερία, αποσπώντας 100 ευρώ.

Επιπλέον, το ίδιο βράδυ, αφαίρεσαν ένα άλλο όχημα από διαφορετική περιοχή της Πιερίας, χρησιμοποιώντας το κλεμμένο όχημα για να κάνουν μία ακόμη απόπειρα κλοπής από αποθήκη.

Τα κλεμμένα οχήματα έχουν εντοπιστεί, με το πρώτο να βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής και το δεύτερο να έχει βυθιστεί σε λίμνη στην Πιερία.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δύο άνδρες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69