tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Up and Coming Minds: Συμβουλευτική - Art Therapy - Εργαστήρια Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης

«Στην Up and Coming Minds, αντιλαμβανόμαστε τη ζωή ως μια συνεχή εξέλιξη και τη διαδρομή του ανθρώπου ως έναν πολύτιμο προσωπικό και επαγγελματικό ταξιδιωτικό προορισμό. Μέσα από τις υπηρεσίες μας, προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη και έμπνευση για την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Είμαστε μια ομάδα που πιστεύει στη δύναμη της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης. Κάθε μέλος μας μοιράζεται μια κοινή αξία: την αφοσίωση στην ανάπτυξη και την ευημερία του ανθρώπου.

Στην Up and Coming Minds, οι υπηρεσίες μας δεν είναι απλώς μια επιλογή, είναι μια εμπειρία. Από τη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού μέχρι τα εμπνευσμένα εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, κάθε στιγμή με εμάς είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τον κόσμο και τον εαυτό σας με νέο τρόπο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάθε άτομο κρύβει μέσα του έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και όνειρα. Επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να τα ανακαλύψετε και να τα φέρετε στην επιφάνεια.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε το ταλέντο σας, να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και να αναπτύξετε τον εαυτό σας σε όλες τις πτυχές, τότε σας περιμένουμε στην Up-and-Coming Minds», αναφέρει η δημιουργός της, Πετρούλα Γιαννούση.

 giannousi pet

Ας γνωρίσουμε την Πετρούλα...

Η Πετρούλα Γιαννούση έχει αποφοιτήσει με άριστα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα "Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία" και "Επιστήμες της Αγωγής" του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Κατέχει δύο πτυχία από το ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας· ένα στη Λογιστική και ένα στις Χρηματοοικονομικές Εφαρμογές.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, έχει παράσχει εκπαιδευτικό έργο σε δομές τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ, Δ.Ι.Ε.Κ., κ.α.) και έχει συμμετάσχει ως βοηθός έρευνας στο ερευνητικό πρόγραμμα «Πολυγλωσσία και Γλωσσική Πολιτική» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εργαστηρίων και επιμορφώσεων σχετικά με την επαγγελματική συμβουλευτική, την ειδική αγωγή, το παιδικό σχέδιο, τις Ψυχολογικές πρώτες βοήθειες στο σχολείο, την ανισότητα, τις διακρίσεις, τα συστήματα κοινωνικής προστασίας, τη διαχείριση πένθους και έχει εκπαιδευτεί στην κλίμακα αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Columbia για τον κίνδυνο αυτοκτονίας (C-SSRS).

Την παρούσα στιγμή, η Πετρούλα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων και κλινικών εργαστηρίων στην Ψυχανάλυση που διεξάγεται από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τη συνεργασία της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας και παράλληλα μετεκπαιδεύεται στην Ψυχοθεραπεία μέσω Τέχνης και την Εικαστική Θεραπεία.

giannousi card2

 

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69