tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

4η Νοσηλευτική Ημερίδα στη Βέροια: Ο ρόλος των νοσηλευτών στην επόμενη υγειονομική κρίση

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας - Υγειονομική Μονάδα Βέροιας, διοργανώνει την 4η Νοσηλευτική Ημερίδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θέμα: «Ο Ρόλος των Νοσηλευτών στην Επόμενη Υγειονομική Κρίση». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, με έναρξη στις 9:00 π.μ., και θα φιλοξενηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.

Η εκδήλωση αυτή έχει στόχο να αναδείξει την κρίσιμη συμβολή των νοσηλευτών σε περιόδους υγειονομικών κρίσεων, οι οποίες γίνονται όλο και πιο συχνές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικοί από τον χώρο της υγείας, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του νοσηλευτικού τομέα θα συζητήσουν και θα μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους, εστιάζοντας στους τρόπους με τους οποίους οι νοσηλευτές μπορούν να ενισχύσουν το σύστημα υγείας κατά τη διάρκεια μελλοντικών κρίσεων, είτε αυτές σχετίζονται με πανδημίες, φυσικές καταστροφές ή άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Με δεδομένο τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι νοσηλευτές κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας του COVID-19, η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση των ικανοτήτων και της προετοιμασίας των επαγγελματιών υγείας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69