tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ορκωμοσία μόνιμων ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πραγματοποιήκε στο Νοσοκομείο Βέροιας η ορκωμοσία νέων μόνιμων ιατρών και νοσηλευτών. Η τελετή έλαβε χώρα στο γραφείο του διοικητή Ηλία Πλιόγκα.

Στον τομέα των γιατρών υπήρξε η ένταξη του διακεκριμένου χειρουργού Βαντίμ Ποζίδη, ο οποίος, με την άρτια επιστημοσύνη και το αδιαμφισβήτητο ήθος του, ανέλαβε το βαθμό του Επιμελητή Β΄ στη Χειρουργική Υπηρεσία. Στο πλευρό του, ο Χειρουργικός και Παθολογικός Τομέας υποδέχτηκε τους νέους ειδικευόμενους ιατρούς, Αναστάσιο Καλτσίδη, Ιωάννα-Αικατερίνη Μπαλτζή, Αναστάσιο Τάσιο, Κωνσταντίνο Κανελλίδη, Ιωάννη Σαρηκώστα και Ευάγγελο Μπαμπαλή. Οι νέοι ειδικευόμενοι ενσωματώνονται στις ομάδες των τομέων με τις ελπίδες όλων να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην πρόοδο και την εξέλιξη της ιατρικής φροντίδας στο νοσοκομείο.

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βέροιας ενισχύθηκε επίσης με έμπειρες νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, οι οποίοι αναλαμβάνουν τις μόνιμες θέσεις τους. Η Παρασκευή Γρατσιάνου, η Σταματία Μποχωρίδου, η Αθηνά Σιμιτζή, η Βασιλική Σίσκου, η Βασιλική Ψαρρά και ο Βασίλης Στογιάννης αποτελούν την νέα γενιά επαγγελματιών υγείας που θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με θερμές ευχές και υποσχέσεις για αμοιβαία συνεργασία και αφοσίωση στην υγειονομική φροντίδα των πολιτών της περιοχής. 

459369949 10221149986577796 3973995197449683658 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69