tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στη Νάουσα

Στην προσπάθεια για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, θα πραγματοποιηθούν και στην Νάουσα στην Πύλη του πάρκου την Κυριακή 21 Ιουλίου από τις 10:00 π.μ έως τις 13:30 μ.μ από το Σύλλογο Διαβητικών Ν.Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» μετρήσεις σακχάρου, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον διαβήτη σε συνεργασία με την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Ευαγγελισμός".

Μετρήσεις αρτηριακής πίεσης πραγματοποιήθηκαν στην Βέροια το τριήμερο 17-19 Μαΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης και του Παγκόσμιου Προγράμματος ΜΜΜ (May Measurement Month), που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ημαθίας, διότι ο έλεγχος της υπέρτασης και του διαβήτη αποτελούν βασικό λόγο πρόληψης της νεφροπάθειας καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Π.Τ. Νάουσας ο οποίος συμμετέχει ενεργά με την υγειονομική του κάλυψη στις εκδηλώσεις δίπλα σε κάθε σύλλογο του Δήμου Νάουσας

"Καλούμε όλους στην Πύλη του πάρκου του Δήμου Νάουσας την Κυριακή 21 Ιουλίου από τις 10:00 π.μ έως τις 13:30 μ.μ. ώστε να μετρήσετε την πίεσή σας με πιστοποιημένα πιεσόμετρα, να μετρήσετε το σάκχαρό σας με πιστοποιημένους μετρητές σακχάρου και να ενημερωθείτε από τους γιατρούς και νοσηλευτές της Κλινικής για τους αντίστοιχους κινδύνους και τρόπους προφύλαξης" αναφέρει η ανακοίνωση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69