BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συμμετοχή της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στο Παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών

Το 11ο παγκόσμιο συνέδριο του ISSUP (Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Αντιμετώπισης της Χρήσης Ουσιών) με το θέμα “THE ART OF HEALING. A new era in substance use prevention, harm reduction, treatment and recovery support”, πραγματοποιήθηκε 24-28 Ιουνίου 2024, στη Θεσσαλονίκη με την συνδιοργάνωση των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΕΙΡΙΟΣ (του δήμου Θεσσαλονίκης), του International Society for Substance Use Professional, του Bureau of International Narcotics an Law Enforcement (INL), του Ελληνικού Παραρτήματος του ISSUP), του International Consortium of Universities for Drug Demand Reduction (ICUDDR) και του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Κατά την πενθήμερη διάρκεια των εργασιών, 1.182 επιστήμονες που εργάζονται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (συνολικά 158 χώρες), είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες και καλές πρακτικές, να συνομιλήσουν και να συνεργαστούν.

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΑΒΣΗ συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, από τις οποίες και αποκόμισαν εμπειρίες, γνώσεις και ιδέες που θα αξιοποιήσουν στις παρεμβάσεις τους στην κοινότητα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα Κέντρα Πρόληψης ΣΕΙΡΙΟΣ για την εξαιρετική διοργάνωση και την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών και την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69